perjantai 6. heinäkuuta 2012

Silver Surfer jakkara.

Päivitys pitkästä aikaa. Tein simppelin jakkara modauksen perus Decoupage tyyliin.
Jakkara löytyi halvalla kierrätyskeskuksesta.
Varmaankin alunperin Ikeasta.Seuraavaksi maalasin tuolin tumman siniseksi. Maalasin istuinosaan vähän ylimääräistä, jotta kuvien liimaus ei olisi niin millin tarkkaa puuhaa.Sitten liimaa jalkaan ja paperi pariksi sekunniksi saaviin kastumaan. Kuivuessaan liiman kanssa, paperi kiristyy tasaisemmaksi. Ilmakuplia kannattaa silti painella varovasti liimauksen jälkeen pois.

Istuimen kuvat saa kätevästi oikean muotoisiksi reunoistaan, kun käyttää jakkaran reunaa apuviivaimena.Sitten liimaamaan kuvia pintaan.

Ja lakkaa päälle.
Valmis.
2 kommenttia:

 1. Tuollainen Sandman-kuvilla varustettuna mulle, kiitos. Haluun nostalgiapallin. Tai oikeastaan yöpöydän. Ja itse asiassa enempi Deathin ja Deliriumin kuvia.

  VastaaPoista
 2. Päädyin tänne aivan sattumalta mod podge intoilujeni kautta, ja ei voi muuta sanoa kuin että mahtavia värkkäilyjä!
  Toivottavasti päivität blogiasi ja vastaatkin minulle typeränä kysymiini kysymyksiin.
  Eli siis erikeeperilläkö liimaat aluksi kuvat (?) ja tämän jälkeen vain lisäät päälle decoupae lakan? Entäpä sitten, millaista tämä lakka on (siveltävää, suihkutettavaa etc), mistäköhän sitä saa ja paljonko sellainen suunnillee maksaa? Alkoi kiinnostaa tämä mod podgeilu/decoupae lakkaillu ihan hirvittävästi!
  Entä sekin vielä, oletko ikinä kokeillut tehdä tätä lakkaa itse, sillä näitä Mod podgen teko ohjeita ainakin näyttää löytyvän...
  Ihan mahtavia töitä, jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista